Yrittäjän sijainen?

YrittäjyysKyse ei siis ole kenenkään yrittäjän erikoisosaamisen alan valtaamisesta. Kyse on yrittäjän auttamisesta ja jaksamisesta. Paljon puhuttu ”ansaitseeko yrittäjä lomaa” vastine on Mirkan Assari palvelut. Kyllä yrittäjä ansaitsee lomaa ja kyllä yrittäjä ansaitsee apua.

Mikäpä parempi kuin toinen yrittäjä, joka ymmärtää yrittämisen genren? Tarkoitus on pitää putiikin ovet auki, jotta asiakas pääsee vähintään tutustumaan yrityksen tuotteisiin. Mirkan Assari palvelut tarjoaa asiakaspalvelijan sekä myyjän, joten peruskaupankäynti on kassavirran eduksi.

Mirkan Assari palvelu ei ole epäluottamuslause henkilökunnalle. Se on lupa yrittäjälle rentoutua ja tuki henkilökunnalle. Palvelu toimii suodattimena, joka arvioi, onko syntynyt kysymys elintärkeä yrityksen toiminnalle. Alan erikoisosaaminen pysyy edelleen henkilökunnalla.

Palvelu sovitaan yrittäjän kanssa aina yrityskohtaisesti. Onko kyse puhelujen vastaanottamisesta, sähköpostin päivittämisestä, käydäänkö toimipaikalla useammin ja tietysti onko kaupalla aukioloajat joita noudatetaan?

 

Pidetään yritys pyörimässä, vaikka ihminen sen takana on levolla. Tai vaikka kouluttautumassa!