TIEDOTE: Julkaisuvapaa 10.10.2016

Lähes neljä vuotta toiminut Yrittäjän Kumppanitalon toiminta päättyy 31.12.2016.

Redesan Oy:n yrittäjä Sanna Jylänki perusti Yrittäjän Kumppanitalon tammikuussa 2013, jotta yksin yrittäjät voisivat paremmin verkostoitua konkreettisesti. Saman katon alle saatiinkin pöhisemään erilaisia toimijoita toistensa päiksi ja olkapäiksi – oli paljon huikeaa pöhinää yhdessä! Välillä talo onkin ollut täynnä ja vapautuvia huoneita on jopa jonotettu.

Helmikuussa 2016 Yrittäjän Kumppanitalon toiminta  siirtyi 2015 elokuussa perustetulle yhtiölle Yrittäjän Kumppani Oy:lle, jonka toimitusjohtajaksi ja Sanna lisäksi toiseksi, päävastuulliseksi yrittäjäksi astui tuore yrittäjä Mirkka Lampinen.

Keväällä 2016 Sanna Jylängin keskittyessä pääyrityksensä Redesan Oy:n toimintaan ja Mirkka Lampisen keskittyessä Mirkan Assari palvelut Oy:n toimintaan, ei talon pidolle jäänyt enää tarpeeksi aikaa, joten lopettamispäätös tehtiin syksyllä 2016.

Mirkka jatkaa Yrittäjän Kumppani Oy:n liiketoimintaa edelleen yrittäjien apukäsinä talon lopettamisen jälkeenkin ja luonnollisesti Sanna sparraa ja kouluttaa Redesan Oy:ssä kuten tähänkin saakka.

Sanna Jylänki myy poistettavia toimistokalusteita poistohintaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää sanna.jylanki@redesan.fi tai 040 820 8559.

Mikäli tarvitset apua yrittäjäarkeesi, pirauta tai meilaa Mirkalle mirkka@yrittajankumppani.fi tai 040 531 7006.

Kiitämme kaikkia Yrittäjän Kumppanitalon asiakkaita ja yhteistyökumppaneita menneistä vuosista. Pöhinää pidettiin yllä ja ehkä tulevaisuudessa keksitään taas jotain jännää 😉