Onko mielessä hankerahoituksen hakemista? Etsimme tietoa, tutkimme hakuprosessin, toimitamme raportin. Yrittäjä voi sillä aikaa tehdä omaa yrittäjyyttään.

Onko paperit sotkussa, epätoivo iskee, eikä tiedä mistä aloittaisi? Mikäpä sen helpompaa kuin soittaa meille. Me järjestämme paperit, jotta yrittäjä voi vain hoitaa asiat tärkeysjärestyksessä pois alta. Yrittäjä voi käyttää paperien järjestelyajan omaan tuottavaan työhönsä.

Täytyisi aamupäivälläkin pitää putiikkia auki, mutta juuri olisi samaan aikaan tarpeellinen seminaari? Me tulemme pitämään putiikkiasi auki. Mirkan Assari palvelut on myös asiakaspalvelun ammattilainen. Asiakkaat saavat palvelua eivätkä törmää suljettuun oveen ja yrittäjä itse saa tarpeellisen hetken verkottumiseen tai kouluttautumiseen. Vaikkapa ihan lepoon tai kuntoiluun!

Apuna myös tapahtumien järjestämiseen ja ylläpitoon, sähköpostin hallintaan, laskutukseen, myyntiteltan pystyttämiseen, käsipariksi postipakettien paketoimiseen ja postittamiseen…

Miksi palvelun käyttäminen on luotettavaa? Koska olemme yrittäjiä itsekin. Ymmärrämme haasteet. Uskomme yhteistyöhön.

Kysy mitä vain, keksitään kyllä ratkaisu.